Musikskolen

På musikskolen kan du fra august få undervisning i klaver og sang.

Her kan du læse om musiktilbud og om Laila Trier Hjørnholm, der underviser på musikskolen. Laila er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium som rytmisk sanger og musikpædagog.

Vild med musik

Laila Trier Hjørnholm: Jeg har været ansat på musikskole i 15 år, hvor jeg har undervist i sang og klaver. Her har jeg arbejdet med stort set alle aldersgrupper og niveauer. Lige fra nybegyndere i indskolingen til unge, der søger videre mod MGK  eller musikkonservatoriet.

Jeg har dirigeret kor i 12 år – primært gospelkor, da det er her, jeg har mit hjerte. Som udøvende musiker og sanger har jeg medvirket/medvirker i flere professionelle sammenhænge både som solist og som backing.

Uanset alder og niveau er det altid en kæmpe glæde at se mennesker udvikle sig gennem musikken både fagligt - og ikke mindst personligt.

Klaver

I klaverundervisningen skal vi bl.a. arbejde med nodekendskab, akkorder, rytmer og improvisation. For
begyndere lægger jeg vægt på at komme i gang med at lære akkorder tidligt. Her kommer musikken til at
lyde af mere, og derfor bliver det hurtigt sjovt at spille instrumentet. Akkordspil er også utrolig brugbart, når
man spiller sammen med andre. Vi skal også øve det at finde på, turde give slip og improvisere. Jeg synes,
det er super spændende at høre, hvad eleven drømmer om at kunne spille og hvilken musiksmag, de har.
Det er meget inspirerende, og ofte kan vi indarbejde noget af det i undervisningen.

Sang

I sangundervisningen er kroppen vores instrumentet. Vi skal derfor arbejde med vejrtrækning,
kropsholdning og derigennem skabe kontakt til de muskler, vi kalder ”støtte”.
Vi skal træne stemmen til at kunne synge både højere og dybere. Vi skal synge en MASSE gode sange, øve
2.stemmer, improvisere og lære noget om mikrofon-teknik. I sangundervisningen sætter jeg også stor pris
på inputs fra eleven, så deres ønsker også får plads og skaber den gode energi i læringen.

Pris

Man binder sig som elev for et helt år og modtager undervisning 36 gange a 25 minutter i løbet af et skoleår.  Der betales 11 rater fra august 2019 til juni 2020 a 430 kr. Undervisningen står fuldt ud mål med undervisningen på kommunens musikskoler. Tilmeldingen er bindende, og undervisningstiderne fordeles efter først til mølle.

Det vil sige, at de, der melder sig først til, får de første tider efter end skoledag, og herefter fordeles tiderne længere ud på eftermiddagen. Der tilbydes undervisning fra kl. 14.15 og frem både mandag og onsdag. Det er muligt allerede nu at tilmelde sig undervisning for skoleåret 2019/20 ved at skrive en mail til Jens Kristian og skrive, om det er sang eller klaver, man ønsker undervisning i samt hvilken dag - mandag eller torsdag.

Tange Kristne Friskole - Husbondvej 39, 8850 Bjerringbro - DK - 86 65 92 11 - tkf@fkf-skoler.dk