I historie vil jeg gerne give eleverne en uundværlig viden om det samfund vi lever i nu.
Historien viser os hvorfor vi er som vi er, hvorfor folkeslag er forskellige, hvilke fordele og ulemper forskelligheden giver. Historien giver os også mulighed for at undersøge geniale planer eller store fejltagelser så vi kan planlægge vores fremtid uden at begå de samme fejl som mennesket tidligere har gjort.
Sidst men ikke mindst er historie utroligt spændende at kunne. Det er selve øvelsen med at lære tankegangen der er svær. Faktisk er det lidt som at lære at cykle - det er svært og hårdt i starten, men når man kan det, bruger man helt ubevidst sin kunnen og vil ikke undvære den.

Læseplan for historie
Der undervises i faget på 3.-9.klassetrin.
3.-6.klassetrin er faget samlæst med natur-teknik.
7.-9.klassetrin kan faget være integreret i tværfaglige forløb med samfundsfag og
naturfagene.

Vi underviser efter Undervisningsministeriets Forenklede Mål Historie som kan ses på linket nedenfor.