Jens Kristian Lund Jensen

Mail: tkf@fkf-skoler.dk

Sara Hummelmose Hørning

Souschef
Underviser i dansk, tysk, kor og musicmania
Mail: sarahummelmose@hotmail.com

Energi og forundring er kerneord i min undervisning. Eleverne og jeg bliver nødt til at bruge energi på at sætte os ind i det faglige stof, og forundringen og det at undre sig giver mulighed for gode diskussioner og samtaler. Derfor er det fantastisk, når eleverne stiller spørgsmål - så er vi virkelig godt på vej!

Sprog er et genialt fagområde, og derfor underviser jeg da også i dansk og tysk. Sidst men ikke mindst underviser jeg i musik. Her oplever jeg, at arbejdet med det at skabe lyd og rytme giver et herligt fællesskab.

Birgit Kirkegaard

Underviser i matematik og dansk
Mail: bkitkf@gmail.com

Matematik er skønt fag. Det er super fedt når en elev fx efter en gemmemgang eller en forklaring udbryder: "NÅH... smart! "

Vi arbejder rigtig meget på pc og bruger de digitale hjælpemidler i undervisningen i matematik.

Vi "børnestaver" i indskolingen, og det synes jeg er pragtfuldt! Jeg vil gerne give børnene glæde i deres arbejde og udvikle deres selvværd. Det sker når det enkelte barn skriver, staver og læser i sit eget tempo. Resultatet er nogle fantastiske historier og glade, tilfredse og stolte børn.

Solveig Kirkegård

Pædagog
Underviser 0. klasse og billedkunst

AKT 0.-3- klasse
Mail: solveig.kirkegaard@skolekom.dk

Når jeg hvert år i august tager imod en ny gruppe børn i 0. klasse, er det vigtigt for mig at jeg kan være med til at skabe en god skolestart for det enkelte barn.

Det er nødvendigt at der er trygge rammer for samværet og undervisningen. Trygheden opstår i det nære samvær med barnet. Jeg ønsker at se barnet og påskønne barnets initiativer i undervisningen og fællesskabet.

Mit samvær med børnene skal være kreativt og konkret da jeg mener det giver dem mod på at lære mere og klare nye udfordringer, og samtidig tager vi udgangspunkt i det de synes er sjovt og spændende.

Vivi Agerbo Jørgensen Jørgensen
Lærer, bibliotekar
Underviser i dansk, engelsk, kristendom, madkunskab

Mail: viviagerbo@hotmail.com

Hedvig Lodahl

Underviser i dansk og matematik samt er læsevejleder
Mail: hedviglodahl@gmail.com

Simon Skals

Underviser i dansk, historie, samfundsfag, idræt og naturfag

AKT 4.-9. klasse

Mail: skals.simon1@gmail.com

Birte Poulsen

SFO-medarbejder
Mail: birte@bgpoulsen.dk

Samuel Morthorst Christiansen

Årsvikar og SFO-medarbejder

Vibeke Mosgaard Christensen

Kontorassistent

Mariann Primdahl

Hjælpelærer, krea i SFO, billedkunst

Email: mari5g62@fkf-skoler.dk

Kirstine Grenov

Underviser i dansk, kristendom, musik, håndværk og kunst
Mail: kirstine.grenov@outlook.dk

Tanya Fomsgaard

Underviser i dansk, engelsk, historie, og samfundsfag
Mail: tanyafomsgaard@gmail.com

Laila Trier Hjørnholm

Underviser i musik.

Kasper Lind

Underviser i matematik, engelsk, kristendom, og idræt
Mail: kasperlind91@hotmail.com

Jeg brænder særligt for undervisning i kristendom og inkludering af eleverne i undervisningen.

Jeg tror på, at det er vigtigt at være med i undervisningen og få fingrene i teksterne, så de bliver aktuelle for os i dag.

Tange Kristne Friskole - Husbondvej 39, 8850 Bjerringbro - DK - 86 65 92 11 - tkf@fkf-skoler.dk