Tange Kristne Friskole søger SFO-leder pr. 1.1. 2019

Vi søger en SFO-leder, der trives med liv og glade dage på en skole, hvor nærhed og nærvær prioriteres højt.

Tange Kristne Friskole er en lille friskole med 111 elever, 40 børn i SFO’en og dertil ca. 30 børn i børnehaven. Skolen har en tydelig kristen profil og ligger placeret i et naturskønt område med grønne bakker, skov og tæt på Tange sø.

Vi søger en pædagoguddannet SFO-leder pr. 1.1. 2019 i en 25-30 timers stilling - heraf er majoriteten af arbejdstiden i SFO’en, mens en mindre del af arbejdstiden anvendes som understøttende undervisning i indskolingen 2-3 formiddage om ugen.

Vi tilbyder:

• Dygtige, engagerede og motiverede kollegaer
  • En fleksibel arbejdsplads, hvor der arbejdes ud fra en systemisk tilgang
  • Tværfagligt samarbejde med SFO-medarbejdere og lærere - du er med til teammøder mv.
  • En SFO med mange dejlige udendørs faciliteter og et stort legeområde med plads til bål, leg i naturen osv.
  • En SFO med mange aktiviteter - som du kan være med til at videreudvikle
  • Et helt nybygget SFO- og indskolingsområde fra oktober 2018, som du kan være med til at sætte dit præg på.

Du:

• Kan identificere dig med skolens værdigrundlag
  • Er uddannet pædagog, hvor den pædagogiske faglighed skinner igennem
  • Har en anerkendende tilgang til børn
  • Er imødekommende og nærværende
  • Er god til at samarbejde - både med personalet, tværfagligt med lærerne og i forældresamarbejdet
  • Er ansvarlig og har overblik
  • Er ikke bange for at tage teten og er iderig
  • Du har erfaring med SFO-verdenen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Forud for ansættelsen indhentes straffe- og børneattest.

Flere oplysninger kan findes på skolens hjemmeside www.tangekristnefriskole.dk . Yderligere oplysninger om stillingen og evt. aftale om et besøg på skolen fås ved at ringe til skolens leder, Jens Kristian Lund Jensen, på telefonnr. 8665 9211.

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag sendes til Tange Kristne Friskole, Husbondvej 39, 8850 Bjerringbro - eller afleveres på skolens kontor.

Der er ansøgningsfrist tirsdag d. 20.11. Vi forventer at afholde samtaler i begyndelsen af uge 48.

Tange Kristne Friskole - Husbondvej 39, 8850 Bjerringbro - DK - 86 65 92 11 - tkf@fkf-skoler.dk