Musisk-kreativ profil

På skolen arbejder vi aktivt med at være et sted hvor man ikke bare sidder stille og lytter og lærer. Vi ønsker at inddrage hele kroppen i læringsprocessen og udnytte de evner lærerer og elever har til at lære med kroppen forrest.

Et af vores kreative skud er MUSIKSKOLEN, hvor musik og bevægelse er i forreste række.

Musikskolen

- er vores bud på kvalificeret musikundervisning til vores elever. Undervisningen foregår på skolen efter skoletid. Vores undervisere er:

Laila Trier Hjørnholm; sang og klaver

Jeppe Tang Miltersen; trommer

Jacob Stensgaard; guitar.

Vild med musik

"Jeg har været ansat på musikskole i 15 år, hvor jeg har undervist i sang og klaver. Her har jeg arbejdet med stort set alle aldersgrupper og niveauer, lige fra nybegyndere i indskolingen til unge, der søger videre mod MGK  eller musikkonservatoriet." Laila Trier Hjørnholm

Guitar

I guitarundervisningen skal vi arbejde med akkorder, rytmer, lidt enkelt fingerspil mm. Jeg kommer til at ligge vægt på at vi kommer til at lære at spille sange sammen. Vi kommer til at bruge det meste af tiden på den akkustiske guitar, da det er et super alsidigt instrument.
Selv har jeg spillet guitar i 6 år og elsker mit instrument. For mig er det enormt vigtigt at få givet den glæde ved at spille musik og spille guitar videre.

Klaver

I klaverundervisningen skal vi bl.a. arbejde med nodekendskab, akkorder, rytmer og improvisation. For begyndere lægger jeg vægt på at komme i gang med at lære akkorder tidligt. Her kommer musikken til at lyde af mere, og derfor bliver det hurtigt sjovt at spille instrumentet. Akkordspil er også utrolig brugbart, når man spiller sammen med andre. Vi skal også øve det at finde på, turde give slip og improvisere. Jeg synes, det er super spændende at høre, hvad eleven drømmer om at kunne spille og hvilken musiksmag, de har. Det er meget inspirerende, og ofte kan vi indarbejde noget af det i undervisningen.

Sang

I sangundervisningen er kroppen vores instrumentet. Vi skal derfor arbejde med vejrtrækning, kropsholdning og derigennem skabe kontakt til de muskler, vi skal bruge for at synge "virkeligt fedt”. Vi skal træne stemmen til at synge både højere og dybere. Vi skal synge en masse GODE sange, øve 2.stemmer, improvisere og lære om mikrofon-teknik. I sangundervisningen sætter jeg stor pris på inputs fra eleven, så deres ønsker også får plads og skaber den gode energi i læringen. Man skal synge noget man kan lide. Sangen er mit hovedinstrument og det jeg virkelig nyder at arbejde med.

Priser 2021/22

Man binder sig som elev for et helt år og modtager undervisning 36 gange a 25 minutter i løbet af et skoleår.

Sang og klaver forgår mandag og onsdag eftermiddag. Trommer foregår forventeligt tirsdag eftermiddag. Det koster 4950 fordelt på 11 rater - 450 kr. pr. måned, som opkræves sammen med skolepengene.

Guitar foregår forventeligt tirsdag eftermiddag. Det koster 3080 kr. fordelt på 11 rater - 280 kr. pr. måned, som opkræves sammen med skolepengene.

Det er muligt allerede nu at tilmelde sig undervisning for det kommende skoleår ved at skrive en mail til skolen og skrive, om det er sang, klaver, guitar eller trommeundervisning, man ønsker undervisning i samt hvilken dag. Tilmeldingsfrist er 30-04-2021.

Musikskolens retningslinjer vedr. aflysninger 2020/21

• Hvis eleven aflyser, erstattes lektionen ikke.

• Hvis læreren aflyser, erstattes lektionen.

• Hvis skolen skemalægger begivenheder eller lignende i elevens musikskoleundervisningstid, skal eleven prøve at bytte tid med en anden elev. Hvis det ikke lykkes, vil der blive afholdt en erstatninggang senere på sæsonen.

• Ved eksterne arrangementer. F.eks. konfirmandture, erstattes lektionen ikke. Eleven må gerne bytte tid med en anden elev, hvis det er muligt.

• En erstatningsgang vil også kunne bruges til klaversamspil med andre elever, hvis dette er tilfældet, vil lektionen blive forlænget.

Retningslinjer gældende for 2021/22

• Undervisning, som aflyses på grund af lærerfravær, vil så vidt muligt blive erstattet og efterlæst på andet tidspunkt, eller der vil ske en tilbagebetaling af kontingent. Tilbagebetaling finder sted, hvis eleven har haft færre end 33 lektioner ud af de planlagte 36 lektioner.

• I løbet af undervisningsåret kan sammenspil, ferniseringer, elevkoncerter og lignende indgå som undervisning og træde i stedet for ordinær undervisning. Der er således ikke tale om aflysning af undervisning.
​​​​​​​​​​​​​​
  • Hvis eleven aflyser, erstattes lektionen ikke.